Digital Fabric Oy:n lanseeraama Zadaa-mobiilipalvelu on suurin suomalainen alustatalouden mobiilipalvelu kuluttajamarkkinoilla, jota on koskaan onnistuttu rakentamaan. Palvelu yhdistää samankokoiset ja -tyyliset käyttäjät keskenään. Tällä tavalla käyttäjä löytää isosta tarjonnasta itselleen omat peilikuvat eli vaatekaksoset, joille voi myydä tai joilta voi ostaa vaatteita huomattavan tehokkaasti ja nopeasti. 

Zadaa on data- ja teknologiakeskeinen yhtiö. Käyttäjädataansa hyväksikäyttäen sekä koneoppimalla Zadaa luo yhä tehokkaampia algoritmeja, joiden ansiosta kauppojen palautusprosentti on vain 1,5 %. Uniikki ratkaisu luo Zadaasta markkinoiden tehokkaimman sekä helppokäyttöisimmän kanavan muuttaa oma vaatekaappinsa rahaksi. 

Zadaan nerokkuus on siinä, että kuluttaja ostaa toisilta kuluttajilta sekä myy omia vaatteitaan toisille kuluttajille käytännössä yhdellä napin painalluksella sijainnistaan riippumatta. Zadaa mahdollistaa kahden kuluttajan välillä tapahtuvan fyysisen tuotteen liikuttamisen (tuotteen postittamisen) ilman, että Yhtiön tarvitsee toimia kolmantena osapuolena fyysisesti transaktion välittäjänä. Tämä avaa huomattavasti isommat markkinat, sillä sijainnistaan riippumatta kuka tahansa Suomessa tai Tanskassa voi ostaa tai myydä toisilleen muotia kotoaan käsin.

Yhtiön tavoitteena on kasvaa globaaliksi johtavaksi muodin kauppapaikaksi mobiilissa seuraavan viiden vuoden aikana. Yhtiön nopea kasvu sekä onnistuneesti toteutetut kasvusuunnitelmat nykyisissä kohdemaissa Suomessa ja Tanskassa ovat osoittaneet, että suoria kilpailijoita sillä ei ole. Liiketoiminta perustuu uniikkiin palveluun, jota ei ole tällä hetkellä saatavilla muilta alan toimijoilta. Zadaa aikoo yhdistää vaatekaapit ympäri maailmaa luoden maailmanlaajuisen kauppapaikan, jossa kuka tahansa voi myydä tuotteitaan omasta ”putiikistaan” käyttäen nopeaa ja luotettavaa logistiikkakoneistoa. 

Zadaa yhdistää useita eri logistiikkayritysten noutopisteitä yhdeksi isoksi maailmanlaajuiseksi toimitusverkostoksi. Tämä verkosto mahdollistaa pakettien toimittamisen paikasta toiseen alle viikossa. Zadaan paketit toimitetaan myyjältä ostajalle ainutkertaisen numerokoodin avulla. Näin myyjän ei tarvitse kirjata eikä ostajan jakaa osoitetietoja tai muita henkilökohtaisia tietoja. Tällä palvelulla kuluttajat voivat tehdä kauppaa myös yli rajojen. 

Markkinoilla Zadaan palvelutarjoama on huomattava kilpailuetu, sillä koko perinteiseen kirpputorilla myymiseen ja ostamiseen liittyvä työläs ja aikaa vaativa prosessi on korvattu saumattomalla teknologisella palveluinnovaatiolla. Zadaa poistaa prosessista perinteiset ongelmakohdat, kuten paketin maksun suorittamisen logistiikkayhtiön verkkosivulla tai palvelupisteessä, vastaanottajan osoitetietojen kysymisen ja kirjaamisen, lähetettävän paketin painon tai koon puntaroinnin, itse tuotteen maksusta sopimisen, tuotteen aitouden tai huijaamiseksi joutumisen, tuotteen istuvuuden sekä sopivan ostajan tai myyjän löytämisen.

Zadaa Logistics -verkoston käyttäjille suunnattu tuote Zadaa Package on tällä hetkellä Suomen ja Tanskan halvin kuluttajapaketti. Zadaa Package on integroitu Matkahuollon, Postnordin, DHL Expressin, Deutshe Postin sekä DAO:n logistiikkaverkostoon. Täten kuluttaja voi lähettää minkä tahansa kokoisen tai painoisen paketin anonyymisti pelkän numerokoodin avulla toiselle kuluttajalle eri logistiikkayhtiöltä toiselle, ja jopa maan rajojen ulkopuolelle.

Tuotetta ostaessaan palvelun käyttäjä maksaa luotto- tai pankkikortillaan palvelun sisällä turvallisesti Yhtiön maksuoperaattorin Stripen välityksellä. Käyttäjälle maksutapahtuma näyttää tavalliselta, jo ennestään tutulta online-maksusuoritukselta. Yhtiö tarjoaa jokaiselle kaupalle Zadaa Protection -maksuturvaa, joka vakuuttaa kaikki ostokset 2.000 euroon asti. Täten kaupankäynti niin ostajalle kuin myyjällekin on turvallista.
 
Zadaa käyttää Stripen Connected Accounts -palvelua. Maksut kulkevat suoraan palvelun käyttäjän (ostajan) pankki- tai luottokorttisuorituksen jälkeen Stripelle, jossa maksua pidätetään tallessa niin kauan, kunnes ostaja on saanut myyjältä tuotteen itselleen sekä varmistanut sen olevan luvatun mukainen. Tämän jälkeen Stripe vapauttaa maksun, josta Zadaalle siirtyy keskimäärin noin 25 prosentin palvelumaksu ostetun tuotteen hinnasta ja loput 75 prosenttia siirtyy suoraan palvelun käyttäjän (myyjän) pankkitilille. Näin kaikki kaupankäynti on turvallista ja keskinäinen kaupankäynti käydään puhtaasti kahden kuluttajan välillä. Zadaa toimii ainoastaan palvelun välittäjänä. 
 
Zadaa on noteerattu julkisuudessa monissa medioissa, kuten muun muassa Forbes, Business Insider, Yle, MTV3, Kauppalehti, Talouselämä ja Dagens Nyheter. Amerikkalainen talousmedia Forbes listaa vuosittain eri alojen nuoria innovaattoreita ja vaikuttajia. Tänä vuonna Forbesin 30 under 30 -listalle pääsi myös Zadaan perustaja ja toimitusjohtaja Iiro Kormi. 

Osa Yhtiön nykyisistä sijoittajista sijoittaa Yhtiöön lisää. Nykyisten sijoittajien arvioitu sijoitussumma on yhteensä n. 450 000 euroa jakautuen seuraavasti: Superhero Capital (arviolta n. 400 000 euroa), MLQ Invest (arviolta n. 30 000
euroa) ja Leena Niemistö (arviolta n. 20 000 euroa).
or

Leave your contact details and we will be in touch!

Collected capital
136%
Round has ended
Download investment materials:
Merkintäaika:7.3.2018 14.40 - 12.4.2018 23.59
Merkintähinta:0,70 € kpl
Vähimmäismäärä:1 500 000,60 €
Enimmäismäärä:4 000 000,20 €
OsakelajiÄänivaltainen B-sarjan osake, jolla on etuoikeus Yhtiön varojenjakoon yhtiöjärjestyksen pykälän 4 mukaan.
Yhtiön arvostusYhtiön arvostus ennen Osakeannin toteuttamista on Yhtiön näkemyksen mukaan 8.653.190 euroa. Yhtiön arvostus Osakeannin jälkeen on 12.653.190,20 euroa, mikäli Osakeanti toteutuu täysimääräisenä. Arvostus on laskettu kertomalla Yhtiön osakemäärä Osakeannin yhteydessä käytettävällä merkintähinnalla.
Tarjottava omistusosuusNoin 31,6 % (olettaen, että Osakeanti toteutuu täysimääräisenä)
Sijoitustuotteen tyyppiKorkeariskinen sijoitus startup-vaiheessa olevan kasvuyhtiön äänivaltaisiin osakkeisiin
Sijoituksen tuottomahdollisuusSijoittajalla on mahdollisuus saada sijoitukselleen tuottoa muun muassa mahdollisessa yritysjärjestelyssä (esim. Yhtiön myynti), varojen jaossa (esim. osingonjako) ja/tai listautumisen kautta.
LiikkeeseenlaskijaDigital Fabric Oy
JälkimarkkinaYhtiön osakkeita ei ole nykyisellään liitetty arvo-osuusjärjestelmään, eivätkä ne ole kaupankäynnin kohteena säännellyllä markkinalla tai monenkeskisessä kaupankäynnissä. Näin ollen toimivaa jälkimarkkinaa ei ole.
VälittäjäKansalaisrahoitus Oy